Handgemaakte kraamcadeaus en andere baby en kinderproducten.

Betaalmogelijkheden
Vooraf overmaken
Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je vanuit ons een bevestiging. Hierop staat het factuur bedrag, ordernummer, bankgegevens en de informatie om de betaling te voldoen.
Zodra wij jou betaling ontvangen hebben zullen wij de bestelling in behandeling nemen.,

iDeal

Betaal makkelijk, eenvoudig en veilig via iDeal. De betaling vindt plaats in een beveiligde omgeving, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Het betalingsverkeerd loopt via Mollie, dit is de Payment Service Provider. Dit is ook de naam die je ziet op je rekeningafschrift.

Verzenden
Het pakket wordt verzonden met PostNL.

Verzendkosten in Nederland
Brievenbus post zonder track & trace € 2,00
Brievenbus post met track & trace € 4,10
Pakketpost met track & trace € 6,75
Boven de 75 euro worden er geen verzendkosten berekend.

Verzendkosten naar België
Pakketpost zonder track & trace € 9,30
Pakketpost met track & trace € 13,00

Wil je een pakket laten versturen naar een ander land? Stuur ons een bericht en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Levertijd
De meeste items worden binnen 7 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. Indien een stof niet op voorraad is krijg je van ons een bericht en streven wij er naar om het product binnen 14 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Dit geldt ook voor de op maat gemaakte producten.

Wil je een product eerder later versturen? In overleg is dat wellicht mogelijk. Stuur ons een bericht en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


* Mini by Mae behoudt zich het recht de bestelling te annuleren. Indien van toepassing wordt het reeds betaalde bedrag dan teruggestort op de rekening van de koper.